Polskie Zakłady Zbożowe „PZZ” w Krakowie S.A. są producentem mąki pszennej. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie – Młynie św. Marcina uruchomionym 2 lata temu.
Przedsiębiorstwo zdobyło tytuł Laureata i Srebrne Godło w 14. edycji Programu Najwyższa Jakość Quality International za swoje przetwory zbożowe: mąki dla firm przemysłowych, piekarniczych i cukierniczych, mąki i kaszę mannę dla odbiorców hurtowych i detalicznych.
30 listopada 2020 r. rozpoczęliśmy Europejskie Forum Biznesu.
Czytaj więcej: Jak wygrać z kryzysem? - Europejskie Forum Biznesu 2020
Jako konsumenci zwracamy baczną uwagę na jakość używanej przez nas wody. Równie ważna dla nas jest jakość konsumowanego lodu, który z tej wody powstaje. Lód przez wiele stuleci traktowany był jako środek konserwujący żywność, z czasem stał się produktem spożywczym, a także materiałem użytkowym, z którego powstają niekonwencjonalne produkty, a także dzieła sztuki.